GVFB Podcasten
DET’ BRASEKARTOFLER, SKAT!

DET’ BRASEKARTOFLER, SKAT!

September 12, 2019

Vi er nået til sæsonens fjerde afsnit, hvor hvedebrødsdagenes tvungne intimitet presser deltagerne til deres yderste. Undertrykt eufori får facaden til at krakelere, mens der søges desperat efter løsninger på alt fra snorken og fyld-snak til dårlig humor og manglende tiltrækning.

SNAV ELLER DØ

SNAV ELLER DØ

September 5, 2019

I sæsonens tredje afsnit af Gift ved første blik er der morgengaver, aleneaftener, sammenflytninger og bryllupsrejser i en stor… bololinse. Kønsrollerne udfordres og tålmodigheden sættes på prøve, når vores deltagere langsomt løfter sløret for hvad de er for nogle mennesker.

TRE BRUDEPAR OG EN BOLOLINSE

TRE BRUDEPAR OG EN BOLOLINSE

August 29, 2019

I sæsonens andet afsnit vies tre par. Vi møder en hundeejer, en fejlfinder, en sportspige, en genert dreng og to, der har tabt sig. Men hvorfor er det modne par så hurtige til at kysse? Hvor meget betyder et førstehåndsindtryk egentlig? Og kan man være for genert til kærligheden?

TANTEKYS TILLADT

TANTEKYS TILLADT

August 22, 2019

I sæsonens første afsnit lover de nye ægteskaber både fysisk tiltrækning, social akavethed, nye problematikker og gamle usikkerheder.

8. episode: Afgørelsen

8. episode: Afgørelsen

October 17, 2018

Vi er endnu engang tilbage i det akavede kærlighedseksperiments trygge rammer. I sæsonens ottende og sidste afsnit, står TV-forelskelserne deres sidste prøve, når de står overfor præsten igen. Hvad svarer de og har det været det hele værd?

7. episode: Hverdag - del 3

7. episode: Hverdag - del 3

October 10, 2018

Vi er endnu engang tilbage i det akavede kærlighedseksperiments trygge rammer. I sæsonens syvende og næstsidste afsnit går romantikskalaen hele vejen fra sex til skilsmisse med NemId når fire ægtepar bliver til tre. Men formår parrene at give eksperimentet en sidste helhjertet chance?

6. episode: Hverdag - del 2

6. episode: Hverdag - del 2

October 3, 2018

Vi er endnu engang tilbage i det akavede kærlighedseksperiments trygge rammer. I sæsonens sjette afsnit er de fire ægtepar tilbage i hverdagen, hvor konflikter og forelskelser ulmer under overfladen. Men kan parrene løse ægteskabets koder før det er for sent?

5. episode: Hverdag - del 1

5. episode: Hverdag - del 1

September 27, 2018

Vi er endnu engang tilbage i det akavede kærlighedseksperiments trygge rammer. I sæsonens femte afsnit rejser parrene hjem fra bryllupsrejse, for at flytte ind i hinandens hverdag. Men kan den spirende kærlighed klare hverdagens blege skær? Eller bliver nærværet for intenst? Og hvor skal skabet egentlig stå?

4. episode: Bryllupsrejse - del 2

4. episode: Bryllupsrejse - del 2

September 20, 2018

Vi er endnu engang tilbage i det akavede kærlighedseksperiments trygge rammer. I sæsonens fjerde afsnit er parrene stadigvæk overladt til hinandens selskab på bryllupsrejse. Men hvor mange afvisninger kan en bryllupsrejse egentlig rumme? Og er ægteparrene kommet tættere på kærligheden og hinanden eller glæder de sig bare til at komme hjem?

3. episode: Bryllupsrejse - del 1

3. episode: Bryllupsrejse - del 1

September 13, 2018

Vi er endnu engang tilbage i det akavede kærlighedseksperiments trygge rammer. I sæsonens tredje afsnit skiftes bryllupshormoner, guldelefanter og gramserier ud med rejsefeber, når de fire nygifte par pakker tasken og drager afsted på bryllupsrejse. Men hvem får mon de lykkeligste hvedebrødsdage?